Syyskauden aloitus

 

Moikka☀️

Syyskauden ensimmäinen treeniviikko on lähtenyt hyvin käyntiin koko ryhmän osalta ja tällä viikolla olemme päässeet treenaamaan kunnolla altaaseen. Alla muutamia juttuja, joita kaikkien on hyvä tietää kauden alussa:


Harjoituksiin uimarit tarvitsevat mukaan uikkarit, lasit, lakin, pyyhkeen ja juomapullon. Laineet on seuran ensimmäinen kilpauintiryhmä, jossa uimarit kilpailevat. Jokaista uimaria kannustetaan osallistumaan kilpailuihin, mutta ketään ei pakoteta osallistumaan niihin. Kilpailuihin osallistuessa uimarit tarvitsevat lisenssin, josta voidaan laittaa linkki erikseen. Lisenssi kannattaa ostaa heti kauden alussa, jos uimari on varma siitä, että haluaa kilpailla🏊🏻‍♀️

Linkki lisenssiin: https://www.uimaliitto.fi/info/blue-card-lisenssi-2/




Ryhmän tiedotuskanavana toimii blogi, jota valmentajat päivittävät. Blogia kannattaa seurailla aktiivisesti, jotta pysyy ajantasalla ryhmää koskevista asioista😊Blogin lisäksi kiireellisiä asioita tiedotetaan WA-ryhmään. 


Pidämme vanhemmille vanhempainillan kauden alussa, jossa kerrotaan muun muassa seuran toiminnasta, ryhmistä ja kilpailemisesta. Vanhempainillan ajankohta ilmoitetaan lähempänä!


Ryhmässämme uimarit käyttävät myös muutamia varusteita:

Laineissa käytetään treeneissä räpylöitä, lautaa sekä pullaria. Näiden lisäksi varusteille olisi hyvä hankkia varustekassi, jotta ne pysyvät jokaisella tallessa. Varustekassissa varusteita voi halutessaan myös säilyttää uimahallilla, jolloin niitä ei tarvitse kantaa jokaiseen treeniin erikseen mukaan Varusteita käytetään pääsääntöisesti kaikissa treeneissä! 

Näistä linkeistä pääsee ostamaan tarvittavat varusteet joko käytettyinä tai suoraan seuran yhteistyökumppanilta Janne Virtaselta. Alla vielä linkit näihin paikkoihin:


Jannen s-posti osoite:

janne.jvsport@gmail.com


Jyväskylän Aallon varustepörssi:

https://www.facebook.com/groups/2141124599364914




Valmentajiin saa otettua yhteyttä s-postin kautta tai laittamalla viestiä Starttiryhmän WhatsApp-ryhmään tai henkilökohtaisemmissa asioissa laittamalla viestiä valmentajan omaan numeroon esimerkiksi WhatsApissa. Laineiden valmentajina ovat Anna Kajosmäki ja Niilo Suhonen. Alla vielä meidän yhteystiedot:


anna.kajosmaki@gmail.com

puh. 044 2714885


niilo.suhonen@gmail.com

puh. 044 300 6046


-Anna Kajosmäki






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät 2022 kilpailukalenteri

Vanhempainillan yhteenveto

Toimitsijakoulutus + vanhempainilta